Autobus Zagreb - Motovun - Zagreb + NULTI DAN!

Autobus Zagreb - Motovun - Zagreb + NULTI DAN!

16.07.2014

Za sve one nestrpljive, željne zabave, filmova i najboljih mjesta u kampu te one koji žele da festival što duže traje i ove
godine imamo NULTI DAN. Petak, 25.7., pravi je dan da se o
kupimo u Motovunu, smjestimo i uz besplatnu večernju projekciju filma Dr. Strangelove ili kako sam prestao brinuti i zavolio bombu u Kinu Trg u 21:15h. Nakon projekcije vrijeme je za prvi tulum ove godine i doček novog festivala s festivalskim stariješinom i selektorom DJ GeDJom na terasi Kod Klaudija.

Sada već znate sve o filmovima, umjetnicima i glazbenom programu koji vas čeka na motovunskom brdu, ali još uvijek niste sigurni kako uopće doći do tamo. Da ne biste krenuli pješice, organizirali smo autobus Samoborček koji vozi iz Zagreba prema Motovunu i nazad. Autobus kreće 25.7. iz Zagreba u 15h i vozi do motovunskog kampa. Povratak iz Motovuna (kamp) je 10h, 31.7. Cijena autobusne karte je 180kn. Kartu možete kupiti na Autobusno kolodvoru u Zagrebu (Avenija Marina Držića 4) te u poslovnicama Samoborčeka. Rezervacije i informacije o autobusu moguće su na broj +385 1 6321 190.

Samoborček nudi i jednodnevne izlete u Motovun, a više o njima saznajte na ovdje.