Dođite na Motovun Afterwork Happy Hour!

Dođite na Motovun Afterwork Happy Hour!

06.06.2016
Pedesetak dana dijeli nas od početka Motovun Film Festivala, stoga je krajnje vrijeme da se počnete pripremati za pet najzanimljivijih dana i pet najuzbudljivijih ljetnih noći u godini. Kako bismo vam što bolje približili mogućnosti koje nudimo, odlučili smo vas u utorak ( 7.lipnja ) pričekati nakon posla u Vinyl baru i predstaviti vam nekoliko filmova koji vas ove godine čekaju u četiri motovunska kina, prikazati pokoji trailer i ponuditi vam jedinstvenu mogućnost da odmah postanete vlasnik najjeftinijih ulaznica.

 
Može li se spavati u kući ili samo u kampu? Što dobijem u Malom kompletu ulaznica, a što u Velikom? Kojim autobusom do brda filmova? Je li glazbeni program koji se održava svake večeri besplatan? Ma, gdje je točno taj Motovun? Na ova, ali i na sva ostala pitanja koja nam postavite, odgovaramo od 18h do 19h na adresi Bogovićeva 3 i zapamtite - nema glupih pitanja!

 
Osim što ćemo vam održati mali uvod u ovogodišnje izdanje festivala, obratit vam pažnju na studentske popuste, besplatan kamp i mnoge druge pogodnosti koje će vam gledanje filmova učiniti bezbrižnijim, sutra (i samo sutra!) u prodaji će biti paketi od deset ulaznica po cijeni od samo 100kn.

 
Dođite u Vinyl bar, zgrabite najpovoljnije ulaznice i zadovoljni gledajte brdo filmova od 26. do 30. srpnja