Kreće motovunizacija - zagrijavanje prije uspona na brdo!

Kreće motovunizacija - zagrijavanje prije uspona na brdo!

24.06.2016

 

Zagrijavanje za 19. Motovun Film Festival počinje 29. lipnja uz projekciju jednog od najuspješnijih španjolskih filmova - "Močvara". Osim napetog trilera kojeg gledamo u 21h u Centru Kaptol, predstaviti ćemo vam i nekoliko naslova iz glavnog programa 19.MFF-a, zemlju partner Italiju te glazbeni program koji će vas rasplesati u ljetnim noćima na motovunskom brdu. 


Dižu se platna, pale se propeleri, kreće Motovunizacija! Zagrijavamo osjetila za još jedan Motovun Film Festival uz prošlogodišnjih hit "Močvara" (A. Rodríguez, Španjolska, 2014.). Španjolski triler koji je odnio čak sedam Goya nagrada, donosi detektivsku priču o dvojici policajaca koji istražuju nestanak maloljetnih sestara. Potpuno različiti Juan i Pedro podsjećaju nas na španjolsku verziju dvojca iz serije "True Detective", a gledamo ih u srijedu 29. lipnja u 21h. Lokacija je Centar Kaptol (Nova ves 17), a osim prikazivanja filma, upoznat ćemo vas s programom nadolazećeg 19. MFF-a, pokazati vam nekoliko trailera najvećih naslova koji nas čekaju na istarskom brdu, predstavit zemlju partner bellu Italiju te otkriti koji će sve glazbenici rokat pod zvijezdama. Ulaz na projekciju Močvare je besplatan, a film ćete moći gledati iz kafića jer ćemo kino postaviti na terasi 2. razine. Dakle, film se gleda pod zagrebačkim nebom, a ne u bivšem kinu Centra Kaptol kako ste obično navikli.

BTW, ostalo vam je još nekoliko dana da kupite 10 ulaznica za festival po cijeni od svega 150kn, a uz to ide i besplatan boravak u kampu. Rok je 30.6. u ponoć, stoga brzo na ulaznice.hr!

Vidimo se na Kaptolu!