OTVOREN NATJEČAJ ZA MOTOVUNSKE KRATKE 2019.

SUBMISSIONS INVITED FOR MOTOVUN SHORTS 2019

OTVOREN NATJEČAJ ZA MOTOVUNSKE KRATKE 2019.

11.03.2019

Motovun Film Festival objavljuje poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 23. do 27. srpnja 2019. godine. Prijave se primaju do 15 . svibnja, preko platforme FilmFreeway.

 

Prijaviti se mogu filmovi u trajanju od dvadeset minuta koji su proizvedeni nakon 1. sijecnja 2018. godine. Filmovi moraju biti hrvatske premijere. Selektor programa odabrat će dvadeset naslova koji će biti prikazani u natjecateljskom programu festivala.

 

Od ove godine Motovun Film Festival partner je nagrade za najbolji kratki film Europske filmske akademije. To znači da će europski film iz našeg programa po odabiru festivalskog žirija biti jedan od 20 filmova koji ulaze u konkurenciju za „europski Oscar“, prestižnu nagradu za najbolji kratki film godine Starog kontinenta.

 

U cilju promocije domaćih i regionalnih filmova i autora, Motovun Film Festival otvara mogućnost prijave filmova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije bez naknade za prijavu.

 

Pravilnik natjecateljskog programa Motovunski kratki možete pronaći ovdje.

Motovun Film Festival ne prima prijave za filmove u dugometražnim programima, koji se selektiraju na poziv.

 

Film prijavite na linku ispod.