Predstavljeni ambasadori Slobodne zone Motovun!

Predstavljeni ambasadori Slobodne zone Motovun!

21.07.2013

Danas je u BIC-u (Biciklističkom info centru) u Zagrebu održana konferencija za medije na kojoj su se predstavili Ambasadori Slobodne zone Motovun koji će u trodnevnoj biciklističkoj karavani odvoziti 318 km do obećane filmske zemlje.

Udruga Moj bicikl i Motovun film festival po prvi puta organiziraju biciklističku karavanu sa ciljem promocije Festivala. Dvadeset Ambasadora će promicati pozitivne ideje, kreativnost, filmsku kulturu i vožnju biciklom kroz sva mjesta i gradove kojima će prolaziti.

 

Biciklistički ambasadori Motovun film festivala su ljudi različitih životnih interesa kao i različite dobi ( najmlađi ima 25,a najstariji 47 godina), a zajednička im je ljubav prema vožnji biciklom i prema filmovima.

 

Ambasdore je predstavila Darinka Jug, predsjednica udruge Moj bicikl te je pozdravila prisutne goste kao i gradonačelnika Milana Bandića. Nakon kratke prezentacije uvoda u kojem se zahvalila MFF na ukazanom povjerenju i partnerstvu, te sponzorima Sunce osiguranju koje je omogućilo da svi Ambasadori budu osigurani tijekom puta, kao i Bruketi&Žiniću na specijalnim majicama od organski uzgojenog pamuka kojima daruju Ambasadore i koje će se kao specijalna limitirana kolekcija moći nabaviti samo na MFF.

 

„Ovom karavanom pokazat ćemo povezanost kulture i športa Zagreba i Motovuna kao dva kulturna centra koja se međusobno podržavaju i nadopunjavaju. Osobno neću biti u mogućnosti priključiti se karavani cijelo vrijeme, ali ću sa zadovoljstvom ispratiti Ambasadore u srijedu ujutro sa Bundeka točno u osam sati“ rekao je u svom kratkom govoru gradonačelnikMilan Bandić.

 

Sa detaljima samog Filmskog festivala prisutne je upoznala Paola Orlić, voditeljica PR službe Motovun film festivala : „MFF je posebno ponosan na inicijativu udruge Moj bicikl da ovogodišnji 16.po redeu MFF učini doživljajem više. Po prvi puta smisao neće biti samo dolazak već i putovanje do Motovuna.“