Prijavi se na Kampus Motovun radionicu!

APPLYING FOR CAMPUS MOTOVUN WORKSHOP

Prijavi se na Kampus Motovun radionicu!

05.06.2017

Kampus Motovun lagana je ljetna radionica za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji žele znati više! Škola traje od 25. do 29. srpnja i ima jedno do dva predavanja dnevno i o temama koje se obično ne pokrivaju u redovnim filmskim školama, okrenuta su budućnosti filmskog stvaralaštva, a vode ih istaknuti filmski autori. Za sve polaznike/ce sklonije teoriji, svakog dana organiziramo okrugli stol o najzanimljivijim i najinovativnijim filmovima iz programa Debatni klub. Voditelji razgovora vodeći su filmski kritičari i kritičarke. Detaljan popis predavanja i predavača bit će dostupan uskoro.

Što nudimo:

- besplatni smještaj u festivalskom kampu

- besplatnu akreditaciju za sve festivalske programe i projekcije

- predstavljanja domaćih i stranih filmskih škola i njihovih filmova - prijavite svoj film i predstavite svoju školu

- ako želite biti smješteni u privatnom smještaju, naš ured za goste pomoći će vam da pronađete (cijena varira od 30-50 eura na noć)

festivalski autobus, s najpovoljnijim cijenama, na relaciji Zagreb-Motovun vozi dan prije početka festivala (24.07.) i vraća se za Zagreb dan nakon festivala (30.07.)

Tko se može prijaviti:

- studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije

- studenti škola koje imaju filmske kolegije  

- mladi filmski teoretičari/kritičari

Kako se prijaviti

- na e-mail: studenti@motovunfilmfestival.com pošaljite životopis i kratko motivacijsko obrazloženje zašto želite sudjelovati u radionici (do 300 znakova s razmakom)

- rok za slanje prijave je 25.6.

 - broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavama! Odabrani sudionici biti će obaviješteni najkasnije do 1.7.

Uz sve ponuđene sadržaje, naš najvažniji cilj je upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti! Uživajte na festivalu u krugu internacionalnog filmskog plemena.

I NA KRAJU: AKO TEK ŽELITE POSTATI STUDENT/ICA FILMSKE ŠKOLE,  ako studirate na nekom drugom fakultetu ili pak ne želite biti ni u kakvoj radionici – imamo rješenje za vas: do 20.07. možete se prijaviti za studentsku akreditaciju koja vam po cijeni od 100 kn omogućuje ulaz na sve programe 20. Motovun Film Festivala.

O svemu se informirajte putem našeg e-maila: studenti@motovunfilmfestival.com