Produžen rok za prijavu na Kampus Motovun do 7. srpnja!

Produžen rok za prijavu na Kampus Motovun do 7. srpnja!

01.07.2016
 
Kampus Motovun čeka svoje polaznike. Rok za laganu ljetnu radionicu za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i one koji žele znati više produžuje se do 7. srpnja. Na radionicu se mogu prijaviti:
 
  • Studenti filmskih škola (i oni koji to žele postati) iz Hrvatske i regije
  • Studenti škola s filmskim kolegijima
  • Mladi profesionalci (i oni koji to žele postati)
  • Mladi filmski teoretičari/kritičari
 
Od radionica do okruglog stola!
 
Motovun Film Festival nudi vam mnoštvo zanimljivog sadržaja. Predavanja o temama koja se obično ne pokrivaju u redovnim filmskim školama (CGI budućnosti, VR & gaming, plasman prvog filma, internacionalna iskustva na putu do prvog filma itd.), okrugli stol o najzanimljivijim i najinovativnijim filmovima iz programa Debatni klub, predstavljanja filmskih škola i njihovih filmova (Zagreb-Split-Ljubljana-Beograd), besplatne akreditacije za sve festivalske programe i projekcije. No to nije sve! Dobit ćete i smještaj u festivalskom kampu besplatno, a ako pak želite biti smješteni u privatnom smještaju, naš ured za goste pomoći će vam da ga pronađete (cijena varira od 30-50 eura po danu).
 
Uz sve ponuđene sadržaje, naš cilj je upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti! 
 
 
Festivalski autobus s najpovoljnijim cijenama!
 
Festivalski autobus s najpovoljnijim cijenama na relaciji Zagreb-Motovun vozi dan prije početka festivala (25. srpnja) i vraća se za Zagreb dan nakon festivala (31. srpnja).
 
 
Kako se možete prijaviti?
 
Na e-mail studenti@motovunfilmfestival.com pošaljite životopis i kratko motivacijsko obrazloženje zašto želite sudjelovati u radionici (do 300 znakova s razmakom). I sve to do 7. srpnja.
 
 
I na kraju, ako ste studentica/student, ali nemate veze s filmom ili ne želite biti ni u kakvoj radionici do 20. srpnja se možete prijaviti za studentsku akreditaciju, koja vam po cijeni od 100 kn omogućuje ulaz na sve programe Motovun Film Festivala za koje je ostalo mjesta! Prijavi se putem naše e-adrese studenti@motovunfilmfestival.com.