Slijede dva dana za djecu i mlade!

Slijede dva dana za djecu i mlade!

31.08.2017

Motovun Film Festival prvi puta zagrebačkoj publici donosi najbolje filmove s buzetskog brda, gdje već petu godinu, uz bok Motovunu, traje festival super filmova za djecu i mlade Buzz@teen. Prošlogodišnji i ovogodišnji pobjednik prema ocjenama dječjeg žirija, zaigrat će u Laubi u petak i subotu u 18 sati, a roditelji će prilikom kupovine školske opreme u knjižari Školske knjige Arkadija na Trgu bana Jelačića na dar dobiti besplatne ulaznice za svoje mališane.

Slovenski tinejdžerski hit Nika redatelja Slobodana Maksimoviča prošle je godine oduševio publiku i žiri Buzeta. Nika je mlada, buntovna djevojka koja jasno zna što želi postići u životu - biti go-kart prvakinja! Ovaj san i ne bi bio teško ostvariti talentiranoj vozačici da njezina majka, zbog straha da će osim muža na trkačoj stazi izgubiti i dijete, Niki ne zabranjuje vozi. Uzbudljivi film oduševit će starije osnovnoškolce koji ga mogu pogledati sutra (petak) u 18 sati

Pobjednik ovogodišnjeg Buzz@teena u Laubu dolazi u subotu također u 18 sati, a donosi prekrasnu priču o odanosti, ljubavi i prijateljstvu. Brailleovo srcefrancuski je film čija glavna junakinja dvanaestogodišnja Marie, predana violončelistica, počinje gubiti vid. To znaju samo njezini roditelji i prijatelj Victor koji je slijep od ljubavi prema njoj. Zajedno s ostalima iz razreda, on će postati njezine oči.