Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Odricanje

Iako Motovun Film Festival poduzima razumne korake kako bi se osiguralo da su podaci prikazani na ovim stranicama točni, ne preuzima nikakvu odgovornost za pogreške. Motovun Film Festival se ne može smatrati odgovornim za bilo kakve netočnosti drugih informacija kojima se može pristupiti s vlastitih stranica putem bilo koje hipertekstualne veze. Vjeruje se da je informativni sadržaj točan u vrijeme objavljivanja. Motovun Film Festival ni u kom slučaju neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke, prekide, neizravne ili posljedične štete ili bilo kakvu štetu koja proizlazi iz ili u svezi s korištenjem ove internetske stranice ili tumačenja informacija koje se održavaju ili dobivaju s ove web stranice.

 

Obavijest o privatnosti

Motovun Film Festival ozbiljno shvaća privatnost. Zahtijevamo minimalne osobne podatke pomoću koji ćemo vam pomoći odgovoriti na upite na najbolji mogući način ili pružiti prilagođene informacije. U nekim slučajevima od određenih izvora informacija mogu se zatražiti dodatni izvor informacija, a to može uključivati ​​životopise, pozadinu, dob, zemlju i tako dalje. U takvim slučajevima, informacije su dostupne samo članovima tima  Motovun Film Festivala.

Privatni podaci pohranjeni na popisima za slanje e-pošte, foruma i baza podataka o pojedincima ne dijele se trećim osobama izvana i predmet su stalne revizije.

 

Autorsko pravo

Ovime se odobrava uporaba, kopiranje i distribucija sadržaja isporučenih s ove web stranice, pod uvjetom da Motovun Film Festival posjeduje autorsko pravo, a korisnici  sadržaja obavezni su obavijest o autorskim pravima prikazuje se u svim kopijama. Dopuštenje za reprodukciju zaštićenog materijala ne odnosi se na bilo koji materijal na ovoj web stranici za koju autorsko pravo drži treća strana. Sva ostala prava su pridržana.