Buzz@teenska kina

Buzz@teen Cinemas

Buzz@teen će svoje filmske poslastice za mlade i one koji se samo tako osjećaju prikazivati na čak 3 lokacije u Buzetu, u strogom centru staroga grada i to u 1 zatvorenom i 2 otvorena kina.

Kino Muzej - kako mu i samo ime govori, kino Muzej smjestilo se u Zavičajni Muzej Buzet (Ulica Rašporskih kapetana 5) i svojim projekcijama u 18h će najviše veseliti mlađe generacije naše Buzz@teenske publike. Zatvoreno kino sa 70 mjesta bit će mjesto našeg popodnevnog susreta i uživanja u najboljim europskim filmovima za mlade.

Kapetanovo kino - Ispred Zavičajnog muzeja, na Trgu Rašporskih kapetana smjestilo se Kapetanovo kino. Kino za one koji su već veliki, ali im odrasli to ne priznaju. Kako žive njihovi vršnjaci na filmskom platnu, tinejdžeri će moći provjeriti u našem otvorenom kinu sa 120 mjesta na projekcijama u 21h.

Kino Pjacalet - Na već dobro poznatoj lokaciji Pjacaleta (Trg Matka Laginje) smjestilo se naše veliko otvoreno kino u Buzetu, ono za velike posjetitelje  - kino Pjacalet. Sa kapacitetom od 350 mjesta, kino Pjacalet će biti na raspolaganju svim posjetiteljima koji su u srcu mladi, dok im osobna iskaznica govori drugačije. Filmovi iz selekcije ovogodišnjeg programa Motovun Film Festivala prikazivat ćemo pod otvorenim nebom kina Pjacalet s početkom u 21:15h. Dakle, roditelji, otpratite svoju djecu u Kapetanovo kino, a vi sjednite u Pjacalet.

 

Napomena: Kino Muzej i Kapetanovo kino imaju samo hrvatske titlove, dok kino Pjacalet ima hrvatske i engleske titlove.