Studentske akreditacije

Studenti koji dolaze na Motovun Film Festival mogu se prijaviti za STUDENTSKU akreditaciju koja omogućuje ulaz na sve projekcije za koje je ostalo slobodnih mjesta. U praksi to znači da studenti pričekaju da u dvoranu uđu posjetitelji s kupljenim ulaznicama, pa potom zauzimaju preostala mjesta do popunjenja dvorane. Studentska akreditacija također omogućuje besplatan smještaj u festivalskom kampu (bez obaveze kupovine bonova za ulaznice - jedina obaveza je plaćanje boravišne pristojbe od 7 kuna po osobi na dan).

Cijena studentske akreditacije je 150 HRK i prilikom preuzimanja akreditacije potrebno je dokazati svoj studentski status predočenjem važećeg indeksa ili ixice.

Festivalska direkcija zadržava pravo neodobravanja festivalskih akreditacija.

Smještaj ste upravo sredili, ali kako do Motovuna? Jednostavno! Festival organizira poseban bus Zagreb - Motovun - Zagreb: jednosmjerna karta 100kn, dvojsmjerna 170kn!

Prijave traju do 20.srpnja!


Ured za akreditacije Motovun Film Festivala zadužen je za sva pitanja studenata vezana uz festivalske akreditacije.Kontakt: akreditacije@motovunfilmfestival.com