Novinarske akreditacije

Press accreditations

PRIJAVE SU ZATVORENE! VIDIMO SE NA BRDU FILMVOA!

Motovun Film Festival iz godine u godinu pohodi sve veći broj akreditiranih novinara, posebice redakcija iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, ali i iz drugih zemalja svijeta. Veliko zanimanje novinara učinilo je da Motovun Film Festival bude dobro poznat kulturni događaj u regiji.


Pri akreditiranju prednost će imati redakcije koje prijavi prilože prošlogodišnje tekstove ili priloge o festivalu, pa vas molimo da to učinite kako biste nam olakšali snalaženje među sve većim brojem prijava. Motovun Film Festival zadržava pravo odobrenja ili odbijanja zahtjeva za akreditaciju, a podnošenje zahtjeva ne garantira odobrenje akreditacije. Obavijest o odobrenju ili odbijanju akreditacije poslat ćemo na mail adresu koju navedete u zahtjevu. Novinari kojima će biti odobrena akreditacija na vrijeme će dobiti sve potrebne obavijesti o podizanju akreditacije te načinu korištenja iste.

Motovun Film Festival ne osigurava smještaj za novinare, ali ga možete potražiti u Istarskim toplicama pri ćemu vam može pomoći naš Ured za goste (vanessa@motovunfilmfestival.com).

Kontakt: press@motovunfilmfestival.com