Kompleti ulaznica

Tickets setOsigurajte na vrijeme svoje mjesto u kinima i izaberite između četiri ponuđena kompleta ulaznica koje možete kupiti online preko sustava Ulaznice.hr ili na ovim prodajnim mjestima.VELIKI KOMPLET 
Komplet uključuje po jednu ulaznicu za svih 10 projekcija na kinu TRG.

Cijena: 300 kn

MALI KOMPLET 
Komplet uključuje po jednu ulaznicu za svih 5 projekcija na kinu TRG u 21h.

Cijena: 175 kn

JUTARNJI KOMPLET
Komplet uključuje ulaznice po jednu ulaznicu za svih deset projekcija u kinu BAUER u 10h i 12h. 

Cijena: 180 kn


Kuponi kupljeni u kompletu SVE PO 15 KUNA mijenjaju se po načelu jedan komplet – jedna ulaznica za jednu projekciju. Tim kompletom nije moguće podići više ulaznica za pojedinu projekciju.

Kupnjom ostalih kompleta ulaznice nabavljate po sniženim cijenama (15-30%). Osim u pretprodaji, kompleti će biti dostupni i Nulti i Prvi dan MFF-a.

SPECIJALNA POGODNOST ZA KUPCE KOMPLETA
Kupci bilo kojeg kompleta ostvaruju pogodnost smještaja u festivalskom kampu bez kupnje dodatnih ulaznica (uz plaćanje boravišne pristojbe u iznosu 7 kn na dan). Oslobođenje od kupnje kamperskih bonova rješava se na Blagajni Kampa uz predočenje potvrde o kupnji ulaznica.

PREUZIMANJE ULAZNICA
Kupci svih kompleta kupljenih online ili na prodajnim mjestima dolaze na Blagajnu Festivala ili Blagajnu Kampa te mijenjaju potvrde o kupnji za jednu jedinstvenu ulaznicu s kojom ulaze na sve projekcije uključene u komplet.

 

Telefonski broj za sve potrebne informacije za vrijeme trajanja festivala Blagajna Brdo 01 4918 146
Telefonski broj za sve probleme s online kupnjom Dekod 01 3094 635

Sva dodatna pitanja možete postaviti na ulaznice@motovunfilmfestival.com