Eko kamp

Eco camp

Kamp u kojem ćete boraviti je besplatan i namijenjen posjetiteljima festivala. U kampu se nalaze tuševi i kemijski wc-i, a broj kamperskih mjesta nije ograničen. Bilo kakve rezervacije prije samog festivala nisu potrebne. Za prijavu u kamp potrebna vam je osobna iskaznica ili putovnica.

Ovdje su neka od osnovnih pravila kampiranja. Za ugodnije druženje, molimo vas da ih se pridržavate.

KAMPERSKI KOD:

Obavezno je plaćanje boravišne pristojbe koja iznosi 7 kuna po danu (ova obaveza zakonski je propisana). Pristojba se naplaćuje po osobi, a ne po šatoru. Kako vam ne bismo morali uzimati osobne iskaznice, a to je jedini način da pouzdano znamo tko koliko ostaje u kampu, pretpostavlja se da svi kamperi ostaju do kraja festivala i boravišna pristojba se tako obračunava. Dakle, ako dođete u utorak platit ćete 35 kuna pristojbe bez obzira na to odlazite li u četvrtak ili u nedjelju.

Uz registraciju u kampu, obavezno je kupiti kampersku iskaznicu - do 4 ulaznice, ovisno o danu dolaska. To je praksa koju smo uveli kako bismo dodatno naglasili da je ovo kamp za posjetitelje naših filmskih programa, te kako bismo ljubiteljima filma dali prednost pred slučajnim prolaznicima. Za nepodignute ulaznice organizator ne vraća novce.

Ako imate festivalsku akreditaciju ili ste kupili neki od naših kompleta, bit ćete oslobođeni plaćanja obaveznih ulaznica (osim boravišne pristojbe). To se rješava na recepciji kampa prilikom registracije, uz predočenje potvrde o kupnji ulaznica (pretprodaja) ili uz predočenje akreditacije.

Ukupan iznos kamperskih bonova i boravišne pristojbe ovisi o danu dolaska:
 

CJENIK EKO KAMPA
 
Cijena kamperske iskaznice 
(obavezna za sve kampere)
Boravišna pristojba
(7 kn / dan)
Ponedjeljak
24/07
120 kn
protuvrijednost 4 ulaznica
42 kn
Utorak
25/07
120 kn
protuvrijednost 4 ulaznica
35 kn
Srijeda
26/07
120 kn
protuvrijednost 4 ulaznica
28 kn
Četvrtak
27/07
90 kn
protuvrijednost 3 ulaznica
21 kn
Petak
28/07
60 kn
protuvrijednost 2 ulaznice
14 kn
Subota
29/07
30 kn
protuvrijednost 1 ulaznice
7 kn

 

Molimo da pokusate pripremiti točan iznos svojih kamperskih troškova. Time ćete uvelike doprinijeti brzini procesa registracije.

Svi neprijavljeni kamperi izlažu se riziku nemalih kazni za neprijavljeni boravak, koje propisuje turistička inspekcija.

Prije nego nam pošaljete elektronsko pismo, provjerite možete li odgovor na svoj upit pronaći u često postavljanim pitanjima. Sva dodatna pitanja u vezi kampa slobodno postavite na kamp@motovunfilmfestival.com.

Podatke o prometu autobusa naknadno ćemo objaviti na webu.